En utendørs matopplevelse hvor læring og kortreist mat er i fokus. Ved hjelp av enkle teknikker lager vi et smakfullt måltid utendørs. Bålplasser, steinhelle eller kokegrop har vi gjort klar på forhånd. Med hjelpemidler som turkjeler, bålpanner og folie, lærer du å lage god mat i friluft.

Pris:

NOK 1200

pr. person
Minstepris for gjennomføring 5000,-

I sesong som sommer og høst, kan vi plukke bær eller se om vi kan finne sopp sammen. Resten av råvarene vi bruker er hentet fra lokale produsenter. Alt etter sesong. Du får lære litt om lokale mattradisjoner, får tildelt oppgaver og sammen skaper vi en utendørs matmagi. Sosialt, engasjerende og lærerikt.

Når maten er ferdig spiser vi sammen, og lager bålkaffe og får noe søtt å bite i.  Du trenger ikke å kunne noe om matlaging i friluft.
Du får opplæring, og vi har alt utstyr dere trenger.  Men husk gode klær og sko til å være ute i.