Bli med oss og opplev Synnfjellet. Camp Krokhølen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og unge.

Hva er Camp Krokhølen?

Camp Krokhølen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 9–14-åringer, men også for de som er eldre vil det være en mulighet til å delta som friluftsveileder. Målet med friluftsleiren er å gi deltakerne en lystbetont.

Introduksjon til friluftsliv.

Friluftsleiren arrangeres på dagtid over 5 dager, og er ikke et sammenhengende leirtilbud, men det er mulig å overnatte fra torsdag til fredag.

Når arrangeres Camp Krokhølen?

Leiren arrangeres i 2019 i uke 27 og uke 33. Følg med på våre nettsider og Facebooksider for løpende informasjon.

Hva gjør vi?

På sommer- og høstfriluftskolene padler vi gjerne i kano. Vi har oppgaver hvor vi lærer sikker bruk av kniv, øk og sag. Vi lærer å bruke fiskestang, og prøver å få fisk som vi kan steke senere. Vi lærer å tilberede turmat, og å høste bær, sopp og urter. På sommer blir det gjerne bading og andre vannaktiviteter, sammen med introduksjon til turlivet. Båltenning, bruk av kart og kompass og rettigheter og plikter ved ferdsel i naturen, sammen med mange andre morsomme aktiviteter.

Hvordan er dagene?

En normal dag varer fra 9.00-15.00, og deltakerne får være med å lage sin egen lunsj over åpen ild. Det er en overnatting i telt eller lavvo fra torsdag til fredag for de som ønsker det. Deltakerne får informasjon om praktiske forhold, aktiviteter, pakkeliste og program i god tid før start.

Hva koster?

Prisen er kr. 1200,- for hele uken. Dette inkluderer buss t/r Dokka og lunsj hver dag. Det er plass til 30 deltakere og 8 veiledere. Første mann til mølla gjelder for deltakere. Får du ikke plass, kommer du på venteliste. Endelig påmelding skjer ved betaling. Meld deg på nå og sikre deg plass på Camp Krokhølen.

  • Kart og kompass
  • Fjellørret
  • Mat laget over åpen ild
  • gruppebilde
  • Ridning i fjellet
  • Øksekasting
  • Teltåpning

Pris:

1200,-

pr person

Faktura sendes ved påmelding.

Påmelding Camp Krokhølen