Bli med oss og opplev Synnfjellet. Camp Krokhølen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og unge.

Hva er Camp Krokhølen?

Camp Krokhølen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 1.-7.klasse, men også for de som er eldre vil det være en mulighet til å delta som friluftsveileder. Målet med friluftsleiren er å gi deltakerne en lystbetont introduksjon til friluftsliv.

Camp Krokhølen har frem til nå vært arrangert på Krokhølen i Synnfjellet. På grunn av arbeider i Synnfjellet flyttet vi oss i fjor til Østsinni og Dokka Hesteaktiviteter, og der hadde vi det flott. Men det er kommet ønske om å flytte oss opp mot fjellet igjen, så i år blir det i Torpa. Helt spesifikt sted kommer senere.

Friluftsleiren på sommeren arrangeres på dagtid i år over 4 dager, og er ikke et sammenhengende leirtilbud. Vi bruker buss opp og ned. Det kan muligens arrangeres også høstcamp. Det vil i så tilfelle bli med overnatting over tre dager.

Når arrangeres Camp Krokhølen?

Sommerleiren arrangeres i 2022 i uke 25 og uke 26, med mulighet for en uke rett før skolen begynner ved stor pågang.  Følg med på våre nettsider og Facebooksider for løpende informasjon.

Hva gjør vi?

På sommeren padler vi gjerne i kano. Vi har oppgaver hvor vi lærer sikker bruk av kniv, øks og sag. Vi lærer å bruke fiskestang, og prøver å få fisk som vi kan steke senere. Vi lærer å tilberede turmat, og å høste bær, sopp og urter. På sommer blir det gjerne bading og andre vannaktiviteter, sammen med introduksjon til turlivet. Båltenning, bruk av kart og kompass og rettigheter og plikter ved ferdsel i naturen, sammen med mange andre morsomme aktiviteter.

I år kommer vi til å følge vanlig bussrute for de som kommer fra Dokka. Vi tar Lillehammerbussen opp til Torpa. Går fra Dokka 8.55 og kommer med samme buss tilbake til Dokka og er der kl. 15.20.

Hvordan er dagene på sommeren?

En normal dag varer fra 09.00-15.00, og deltakerne får være med å lage sin egen lunsj over åpen ild.  Deltakerne får informasjon om praktiske forhold, aktiviteter, pakkeliste og program i god tid før start.

Hvordan er dagene i høstferien?

I høstferien er det overnatting i to netter fra mandag til onsdag dersom værforholdene tillater det. Vi starter mandag kl 08.00 og er ferdige onsdag kl. 15.30. Det er mulig å være med hvis du ikke vil overnatte også. Som på sommeren får deltakerne være med å lage sin mat over åpen ild. Vi har et stort telt med plass til 16 som har ovn. Så for de som skulle være bekymret for at det skal bli kaldt, så er ikke det et problem. Deltakerne får informasjon om praktiske forhold, aktiviteter, pakkeliste og program i god tid før start.

Hva koster?

Sommer:
Vi har fått støtte til Camp Krokhølen sammen med Land Fjellsportgruppe, så i år vil arrangementet koste kr. 100,- pr. unge. Første mann til mølla gjelder for deltakere. Får du ikke plass, kommer du på venteliste. Endelig påmelding skjer ved betaling. Meld deg på nå og sikre deg plass på Camp Krokhølen.

Høst:
Prisen er kr. 500,- hvis du vil overnatte alle dagene. Barnet får da alle måltider fra mandag til onsdag. For de som ikke vil overnatte er prisen kr. 350,-. Inkluderer lunsj og litt frukt/kjeks mellom måltidene.

Meld dere på på skjemaet under og skriv i boksen tilleggsopplysninger hvilken uke barnet skal delta. Faktura sendes på e-post og må være innbetalt senest 2 uker før leieren starter.

 • Kart og kompass
 • Fjellørret
 • Mat laget over åpen ild
 • gruppebilde
 • Ridning i fjellet
 • Øksekasting
 • Teltåpning

Pris:
Kr. 100,-

  Deltaker 1*

  Deltaker 2

  Foresattes navn*  Tillatelse til å bruke bilder av deltakeren i markedsføring og sosiale medier?-*