Bli med oss og opplev Synnfjellet. Camp Krokhølen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og unge.

Hva er Camp Krokhølen?

Camp Krokhølen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 1.-7.klasse, men også for de som er eldre vil det være en mulighet til å delta som friluftsveileder. Målet med friluftsleiren er å gi deltakerne en lystbetont introduksjon til friluftsliv.

Friluftsleiren på sommeren arrangeres på dagtid over 5 dager, og er ikke et sammenhengende leirtilbud, men det er mulig å overnatte fra torsdag til fredag. Høstferien vil være 3 dager fra mandag til onsdag med mulighet for overnatting begge netter. Vinterferien vil være tre dager fra mandag til onsdag.

Når arrangeres Camp Krokhølen?

Vinterferiecampen arrangeres fra mandag 1.mars 2021 til og med onsdag 3.mars 2021. Sommerleiren arrangeres i 2020 i uke 26 og uke 27, med mulighet for flere uker ved stor pågang. Det arrangeres høstferie uke 41. Følg med på våre nettsider og Facebooksider for løpende informasjon.

Hva gjør vi?

På sommer- og høstfriluftskolene padler vi gjerne i kano. Vi har oppgaver hvor vi lærer sikker bruk av kniv, øks og sag. Vi lærer å bruke fiskestang, og prøver å få fisk som vi kan steke senere. Vi lærer å tilberede turmat, og å høste bær, sopp og urter. På sommer blir det gjerne bading og andre vannaktiviteter, sammen med introduksjon til turlivet. Båltenning, bruk av kart og kompass og rettigheter og plikter ved ferdsel i naturen, sammen med mange andre morsomme aktiviteter.

På vinteren blir det mye basing i snø, ski, aking og all slags moro.

Hvordan er dagene på sommeren?

En normal dag varer fra 9.00-15.00, og deltakerne får være med å lage sin egen lunsj over åpen ild. Det er en overnatting i telt eller lavvo fra torsdag til fredag for de som ønsker det. Deltakerne får informasjon om praktiske forhold, aktiviteter, pakkeliste og program i god tid før start.

Hvordan er dagene i høstferien?

I høstferien er det overnatting i to netter fra mandag til onsdag. Vi starter mandag kl 09.00 og er ferdige onsdag kl. 15.00. Det er mulig å være med hvis du ikke vil overnatte også. Men det vil da ikke være buss opp og ned, så da må eventuelt foreldrene levere/hente sammen hvis dette gjelder flere. Som på sommeren får deltakerne være med å lage sin mat over åpen ild. Vi har et stort telt med plass til 16 som har ovn. Så for de som skulle være bekymret for at det skal bli kaldt, så er ikke det et problem. Deltakerne får informasjon om praktiske forhold, aktiviteter, pakkeliste og program i god tid før start.

Hvordan er dagene i vinterferien?

I vinterferien må ungene fraktes opp og ned. Vi starter dagen på Krokhølen kl. 09.00 og holder på til 15.00. Som på sommeren og høsten blir maten laget over åpen ild.

Hva koster?

Sommer:
Prisen er kr. 2000,- for hele uken. Dette inkluderer buss t/r Dokka og lunsj hver dag. Det er plass til 20 deltakere og 4 veiledere. Første mann til mølla gjelder for deltakere. Får du ikke plass, kommer du på venteliste. Endelig påmelding skjer ved betaling. Meld deg på nå og sikre deg plass på Camp Krokhølen. Dersom vi får statlig støtte som vi gjorde i 2019 vil prisen på Camp Krokhølen gå ned. Men dette vet vi ikke ennå.

Høst:
Prisen er kr. 1600,- hvis du vil overnatte alle dagene. Barnet får da alle måltider fra mandag til onsdag. Hvis du vil kjøre opp og ned er prisen kr. 1400,-. Inkluderer lunsj og litt frukt/kjeks mellom måltidene. Inkluderer ikke buss.

Vinterferie:
Prisen er kr. 1500,-. Det inkluderer mat og drikke alle dager. Gi beskjed om allergier etc ved påmelding.

Meld dere på på skjemaet under og skriv i boksen om barnet skal overnatte eller ikke.

  • Kart og kompass
  • Fjellørret
  • Mat laget over åpen ild
  • gruppebilde
  • Ridning i fjellet
  • Øksekasting
  • Teltåpning

Pris:

2000,-

pr person

Faktura sendes ved påmelding.

Påmelding Camp Krokhølen